Op het menu van de Auberge vind je overwegend Franse gerechten en bereidingen die naar het nu zijn vertaald. Een evenwichtige combinatie van klassiekers, zoals bijvoorbeeld kalfslever en Anjou duif tot specialiteiten geïnspireerd door de seizoenen, van truffels tot fruits de mer. We bieden onze gasten een vast drie- of viergangen (€ 34,50 - € 42,50) Auberge menu en een à la carte menu met regelmatig wisselende specialiteiten.

Vanzelfsprekend kunnen alle gerechten aangevuld worden met passende wijnen.

Chefkok Joris van Dijk

Onze Chef de Cuisine is Joris van Dijk. Joris was na ruim 4 jaar als souschef bij Rijsel te hebben gewerkt op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst als chefkok van een klassiek Frans georiënteerd restaurant. Joris zet onze ideeën over klassiek Frans koken om in imponerende en uitgebalanceerde gerechten, waarbij hij zijn jarenlange ervaring gebruikt om de jaren ‘70-‘80 klassiekers te vertalen naar gerechten van nu. Maar altijd zit daar die nostalgische toets van de grote chefs van weleer in. 

Een voorbeeld van onze à la carte gerechten vind je hieronder:

 

Voorgerechten


Salade d'haricots et asperges vertes, radis et chèvre
Salade van bonen en groene asperge met radijs en oude geitenkaas

Maquereau avec sabayon au paprika et pourpier d’été 
Makreel met paprika sabayon en zomerpostelein

oufflé de céleri-rave avec sauce Soubise, oignon et safran
Soufflé van knolselderij in ui met sauce Soubise en saffraan

Bisque d'homard, épinards et brioche
Bisque met spinazie, kreeft en brioche

Consommé de volaille, quenelle de volaille et cerfeuil
Consommé van gevogelte met een quenelle van gevogelte en kervel

 

Hoofdgerechten


Foie de veau à l'oignon, navet et radis noir
Kalfslever met ui, raapsteel en rammenas

Flétan à l'oseille, carottes et pommes Maxim
Heilbot met zuring, bospeen en pommes Maxim

Artichaut, œuf poché, menthe et pommes pailles
Artisjok met gepocheerd ei, munt en pommes pailles

Pigeon aux petits pois et Verjus
Duif met doperwten, kropsla en Verjus

 

Desserts
 

Gâteau opéra

Tarte aux pommes

Friandises

Assortiment kazen

 

Tijdens de lunch serveren wij een afspiegeling van de dinerkaart, aangevuld met lunchklassiekers.